(foto: Hennie Albers)
(foto: Hennie Albers) Foto: Hennie Albers

History Sounds laat jaren '60 herleven in Mallemolen Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – Het Groesbeekse jarenzestig koor History Sounds heeft zondagmiddag en -avond de Groesbeekse Mallemolen met hun optreden 'een terugblik naar de jaren zestig' op de kop weten te zetten.

Samen met de coverband Recall maakte het er een onvergetelijke middag en avond van. Recall maakte samen met History Sounds een afwisselende en een fantastische terugblik naar de jaren zestig, zeventig en tachtig. Nummers van onder andere The Beatles, Cliff Richard en Dianna Ross werden door het 250-koppige publiek ten volle gewaardeerd en zowel het koor als de coverband kregen meermalen de handen op elkaar van het enthousiaste publiek.

Het enthousiasme van het koor History Sounds werkte aanstekelijk op het publiek, dat uit volle borst mee zong en zelfs mee danste. De charismatische dirigent Laurens de Haan had de regie van de middag en avond volledig in zijn handen en werd door het koor en ook vanuit de zaal op handen gedragen. Iedereen was het er over eens een dergelijk optreden is beslist voor herhaling vatbaar.

Uitgelicht

Digitale krant