Afbeelding

De leukste winkel van Malden!

Zakelijk

MALDEN - Bent u al eens bij De Molen, de speciaalzaak voor dier en tuin in Malden geweest? In deze winkel vindt u alles voor uw dier en tuin. Diervoeding, dierverzorgingsproducten, tuingereedschap, meststoffen en nog veel meer.

Bij De Molen, úw dier- en tuinspecialist staat u centraal. Want als verzorger bepaalt u het welzijn van uw dier en legt u de basis voor de groei en bloei in uw tuin. Het enthousiaste team van De Molen staat voor u klaar om u deskundig advies te geven.

Ook is De Molen al meer dan 45 jaar de grootste regiodealer van Havens Diervoeders, dé specialist op het gebied van voeding voor buitendieren, zoals bijvoorbeeld paarden, schapen, geiten, knaagdieren, kippen en duiven. De medewerkers van de Molen kunnen u dus prima adviseren over de beste keuze voor de voeding van uw buitendier. Een extra voordeel is dat De Molen bij grotere leveringen het voer bij uw thuis kan bezorgen.

En nog even een tip van De Molen voor uw tuin. Het voorjaar komt er aan en dus gaat ook het tuinseizoen weer van start. Dit is een perfect moment om uw tuin te bemesten zodat u straks optimaal kunt genieten van bloeiende planten en een gezond en groen gazon.

Kom dus snel naar De Molen uw dier- en tuinspecialist op Rijksweg 107 in Malden. Kijk voor onze openingstijden op www.demolendier-tuin.nl.

Uitgelicht

Digitale krant