Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuw in Overasselt: Massagesalon Dulce Oasis

  Zakelijk

OVERASSELT - Bent u gespannen of heeft u slaapproblemen, pijnklachten aan nek, schouder, rug of andere spieren, hoofdpijn of gewoon behoefte aan ontspanning? Een massage bij Dulce Oasis biedt uitkomst. Na een op uw wensen en behoeften afgestemde massage zullen eventuele klachten dragelijker zijn. Stress, spanningen en pijn verminderen. Na een massage voelt u zich sterker en gezonder.

Bij Dulce Oasis worden technieken toegepast uit de westerse wereld maar ook technieken gebaseerd op Oosterse filosofie. “Tijdens een behandeling voel ik goed aan waar spanningen zitten en kan daarop gericht reageren”, aldus Ana Maria.

Na jarenlang gewerkt te hebben voor verschillende salons heeft Ana Maria sinds kort haar eigen salon in een voormalig winkelpand aan de Hoogstraat in Overasselt. Daarin is zelfs een ruimte ingericht speciaal voor aqua-massage en hamam-massage. Het bijzondere hieraan is dat warm water en olijfzeep wordt gebruikt in plaats van olie.

Open huis
Op zondag 4 oktober is er open huis van tot 13:00 en 18:00 uur iedereen is dan welkom om een kijkje te komen nemen. Uiteraard worden binnen de salon de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus Covid-19 in acht genomen.


Meer informatie over deze salon staat op www.dulceoasis.nl. Het maken van een afspraak kan via de boekingenpagina op deze site.

Massage Salon Dulce Oasis, Hoogstraat 53, Overasselt.

Meer berichten