Logo gemeentenieuwsonline.nl

Spar Molenhoek 14 dagen dicht voor grootscheepse verbouwing

  Zakelijk

MOLENHOEK – De SPAR-supermarkt in het winkelcentrum van Molenhoek wordt verbouwd. Om de verbouwing snel en efficiënt te laten verlopen, wordt de winkel vanaf 3 maart 14.00 uur twee weken gesloten om vervolgens op donderdag 18 maart om 08.00 uur open te gaan. Klanten zullen dan nóg comfortabeler kunnen winkelen in deze geheel nieuw ingerichte zaak!

Alles wordt intern gestript. Het huidige interieur wordt totaal vernieuwd volgens de Spar 3.0-formule en krijgt de supermarkt een hypermoderne, frisse uitstraling. De inrichting met nieuwe apparatuur gaat voldoen aan de allernieuwste eisen. Met bijvoorbeeld nieuwe koel- en vriesvitrines. Er komt een slijterij bij en er wordt een zithoek gecreëerd, waar de klanten een kopje koffie kunnen drinken. Ook zullen er in de bakkerij-afdeling belegde broodjes en vers gemaakte pizza’s verkrijgbaar zijn.

Leegverkoopdag
Eigenaar Assad Yousufzai ziet er al naar uit om samen met het personeel de klanten in de nieuwe supermarkt te ontvangen. Maar voor het zover is, gaat Spar Molenhoek twee weken dicht. Op woensdag 3 maart is er een laatste verkoopdag (tot 14.00 uur), waar artikelen, die uit het assortiment gaan plus de dan nog voorradige versartikelen met 50 procent korting worden verkocht. "Omdat de supermarkt zo leeg mogelijk moet worden opgeleverd voor de verbouwing, kan het zijn dat men geconfronteerd wordt met wat lege schappen. Klanten doen er goed aan om de thuisvoorraad nu al snel aan te vullen”, aldus Assad.

Wie ondanks alles tijdens de verbouwingsperiode toch in de problemen komt, kan een email zenden aan molenhoek@despar.info en er wordt zo mogelijk voor een oplossing gezorgd.

SPAR Molenhoek, Prinsenweg 13, Molenhoek; 024 3584756.

Meer berichten