Afbeelding

werken slecht bij rugpijn

Zakelijk

MOLENHOEK - Bij bijna 90 procent van de mensen met lage rugpijn is na lichamelijk onderzoek geen duidelijke oorzaak te vinden. Veel mensen grijpen na deze diagnose naar pijnstillers. Hoewel de pijnstillers tegen de lage rugpijn niets of nauwelijks iets doen, zijn de risico’s op bijverschijnselen wel aanwezig. Zo kunt u verslaafd raken aan pijnmedicatie.

De zorgverleners bij Result Care bekijken rugpijn op een andere manier. Zij richten zich niet alleen op het diagnosticeren, maar óók op het behandelen van uw rugpijn. Natuurlijk is diagnostiek belangrijk, maar wanneer er vervolgens niet of nauwelijks behandeld wordt, moet daar toch eens naar gekeken worden.

Bij Result Care bent u daarvoor aan het juiste adres. Met meer dan dertig jaar ervaring in een multidisciplinair team, wordt er uitgebreid naar uw klachten gekeken. Door een combinatie van verschillende onderzoeken en behandelingen in uw herstelplan, kunnen zij vaak wél een oplossing bieden.

Bij Result Care staat een professioneel team voor u klaar! Uw rugpijn wordt op een manier bekeken zodat pijnstillers niet gebruikt hoeven worden. Het fijne daar van is dat de rugpijn niet alleen wordt onderdrukt door pijnmedicatie, maar ook daadwerkelijk wordt opgelost. Een duurzaam herstel dus waardoor u kunt doen en blijven doen waar u van droomt: zonder rugpijn.

Wilt u meer weten over wat de behandelaars binnen Result Care kunnen doen tegen rugpijn?
Kom dan op maandag 17 oktober 2022 om 19.30 uur naar de Gratis Informatieavond Rugpijn.
U kunt zich aanmelden via de website: www.resultcare.nl/informatieavond

Result Care, Middelweg 10 B, 6584 AH Molenhoek

Uitgelicht

Digitale krant