Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Allround dansschool in Wageningen, Arnhem én Nijmegen Bij MaxStudios dans je met passie!

  Zakelijk

ARNHEM/NIJMEGEN – Wat is belangrijk in je leven? Eten, drinken, slapen én bewegen. Dansen dus! Dansen bij MaxStudios. De allround dansstudio in de wijde regio. In Wageningen, Arnhem en Nijmegen (zijkant van het Triavium). Bij MaxStudios begint het dansseizoen vanaf de eerste week van september.

Je kunt er terecht voor de bekende dansstijlen als Hiphop, Breakdance en Modern, maar ook voor nieuwe hippe danslessen zoals Afrodance en Female Hiphop. MaxStudios staat erom bekend een aantal keer per jaar beroemde nationale en internationale dansdocenten uit te nodigen om workshops te geven. Op de Facebookpagina van MaxStudios vind je meer info over wie er dit jaar langs komen. Wil jij ook gaan dansen? Neem maar eens een gratis proefles!

De Amerikaanse Max Odarty is de eigenaar van MaxStudios en danst al sinds zijn veertiende. Max groeide op in New York en heeft in Los Angeles audities gedaan en samengewerkt met diverse celebrities. Ook danste hij in verschillende commercials, videoclips en films. Met meer dan 30 jaar danservaring, zowel op het podium als backstage, het geven van danslessen/workshops en het maken van choreo's voor zowel nationale als internationale acts, was het openen van eigen dansstudio's vanzelfsprekend.

Dansen bij MaxStudios is puur. 'Just Dance' is dan ook het motto. Jong of oud, beginner of gevorderd, er zijn lessen voor iedereen. Geef je een kinder-, verjaardagsfeestje of organiseer je een feest voor jouw bedrijf? Of ga je trouwen en wil je een openingsdans die je gasten niet snel zullen vergeten? Ook dan ben je bij MaxStudios aan het goede adres!

Meer informatie staat op de website. MaxStudios werkt samen met GelrePas, Jeugdcultuurfonds en Stichting Leergeld

MaxStudios Nijmegen, Van Rosenburgweg 6 (zijkant schaatsbaan Triavium).
06 26484206; www.maxstudios.nl.

reageer als eerste
Meer berichten