Snuffelroute Millingen gaat door!

Algemeen

MILLINGEN - Op zondag 29 augustus vindt de derde editie van de Snuffelroute plaats. Geheel corona-proof zal dit Millingse evenement op de laatste zomervakantie-zondag plaatsvinden van 11:00-16:00 uur. “Vorig jaar waren er geen evenementen mogelijk, maar we hopen dat iedereen zijn spullen heeft opgeslagen om dit jaar extra uit te pakken!”

De Snuffelroute is een plaatselijke rommelmarkt. Zo plaatselijk zelfs, dat het per adres gaat en niet per plaats. Dit geeft het ook een zeer sociaal karakter, want je ontmoet je kopers op je eigen stoep, en een praatje is dan snel gemaakt. Ook hebben we dit jaar voor het eerst ook verenigingen die op één adres hun spullen verkopen voor hun eigen vereniging.

Opgeven voor het evenement kan via www.snuffelroutemillingen.nl en kost tien euro per adres. Dit gebruikt de organisatie voor de aankondiging, de zichtbaarheid, reclame en natuurlijk de routekaart. Op zondag 29 augustus zijn alle adressen duidelijk herkenbaar en kun je als bezoeker een papieren routekaart bij ze opvragen. Via de Facebookpagina en de website is deze kaart ook te vinden. “We roepen zoveel mogelijk buurten, verenigingen en adressen op om mee te doen. Vorige keer hadden we 111 adressen!”

Uitgelicht

Digitale krant