Beweegtuin Millingen. (foto: Swom)
Beweegtuin Millingen. (foto: Swom) Foto: swom

Vakantie beweegtuin Millingen tijdens vakantieperiode gesloten

Algemeen

MILLINGEN - Sportpark De Hove is gesloten van 9 juli tot 9 augustus, dus is dan ook de beweegtuin dicht. “Maar we verheugen ons op de volgende periode, waarin we waarschijnlijk weer volop aan de slag kunnen, zonder mondkapjes en met een lekker ‘putje’ koffie of thee (voor eigen rekening) na het sporten.”

De beweegtuin is er voor alle senioren (van 50+ tot 100+) in Millingen en omstreken. Onder leiding van vrijwillige coaches zijn we buiten een uurtje sportief bezig, op het veld en met de toestellen. Iedereen is welkom en kan meedoen, het is niet prestatiegericht en het kost niets. De tijden zijn: woensdagmiddag van 14.30 – 15.30 uur en donderdagochtend van 10.00 – 11.00 uur.

“Het is nu nog niet bekend of we, bij heel slecht weer, in de kantine mogen sporten, zoals vóór de coronaperiode. De coaches wensen de deelnemers en de nieuwkomers een fijne vakantie en verheugen zich op een sportief, gezellig samenzijn vanaf woensdag 11 augustus. Eventuele info: Swom, iedere werkdag van 09.00 – 11.00 uur; 0481 431105; email SWOM@hetnet.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant