Schaakclub Pion weer van start

Algemeen

GROESBEEK - Bijna een jaar geleden moest de Groesbeekse schaakclub Pion zijn deuren sluiten wegens de lockdown. Sindsdien moesten schaakliefhebbers zich beperken tot internet als zij een partij wilden spelen, maar binnenkort kan Pion weer van start. 

Op vrijdag 27 augustus is er een inloopavond, waarin informatie wordt gegeven over het komende seizoen en men een potje kan schaken. Vanaf 3 september wordt wekelijks op vrijdagavond vanaf 20.00 uur een interne competitie gespeeld. De speellocatie is De Mallemolen.

Wie een tijdje op proef wil komen spelen, is welkom. Tot 1 januari hoeft er geen contributie te worden betaald. Voor meer informatie, zie de website van Pion: www.piongroesbeek.nl.

De jeugdclub gaat van start op vrijdagavond 10 september vanaf 18.30 uur. Je krijgt dan schaakles, je kunt veel oefenpotjes spelen en er is een jeugdcompetitie. Ook voor nieuwe jeugdleden geldt dat tot 1 januari 2022 geen contributie hoeft te worden betaald. Je kunt je aanmelden via de website www.piongroesbeek.nl/jeugd, maar je kunt je ook gewoon bij aankomst in De Mallemolen aanmelden.

Uitgelicht

Digitale krant