Open ochtend basisschool Sint-Laurentius in Kekerdom

Algemeen

KEKERDOM - Ook dit schooljaar organiseert basisschool Sint-Laurentius in Kekerdom weer vijf open ochtenden en wel op donderdag 6 oktober, dinsdag 29 november, donderdag 12 januari, woensdag 8 maart en donderdag 13 april.

"Basisschool Sint-Laurentius is een heerlijk overzichtelijke school waar uw kind echt gezien wordt! Iedereen die op school komt ervaart meteen de fijne sfeer en voelt zich veilig. De Laurentius werkt volgens een aantal uitgangspunten, onder meer:

Samen Sterk, Kinderen worden gezien door leerkrachten, maar zien ook elkaar. Er wordt samen gewerkt, gespeeld en voor elkaar gezorgd.
Combinatiegroepen. Een bewuste keuze; kinderen leren van jongs af aan naast samenwerken, ook zelfstandig te werken middels dag- en weektaken.
Samen werken. Kinderen leren hun eigen talenten en de talenten van anderen te zien en te waarderen en kinderen wordt geleerd hoe ze deze kwaliteiten kunnen benutten.
Aandacht. Door de relatief kleine groepen en de goede structuur van onderwijs is er veel persoonlijke aandacht vanuit de leerkracht.

Uiteraard heeft de Sint-Laurentius nog heel veel meer te bieden en dat kunnen we u laten zien op een van de open ochtenden. De eerste open ochtend is op donderdag 6 oktober van 09.00 tot 11.30 uur. Uiteraard bent u ook altijd welkom om op een ander moment een afspraak te maken via +31 481 431 643 of directie@laurentiusschool.com."

Uitgelicht

Digitale krant