Kerstloterij Konijnen-en Pluimveevereniging Millingen

Algemeen

MILLINGEN - De sint is weer in ons land en Kerstmis nadert alweer met rasse schreden, dat betekent dat u ook weer de jaarlijkse kerstloten van KPV Millingen en Omstreken kunt verwachten. In de periode van 2 tot en met 10 december worden de loten weer aangeboden door de leden van de vereniging.

"Zoals u van ons gewend bent, zijn er weer mooie prijzen te winnen in de vorm van cadeaubonnen. De hoofdprijs is 50 euro. De vereniging beveelt u de loten van harte aan. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, de loten kosten 0,50 per stuk. De trekking is op 11 december en de uitslag van de verloting komt daarna in deze krant te staan. De opbrengst komt ten goede van de aanschaf, onderhoud en reparatie van tentoonstellingsmateriaal, zodat we onze jaarlijkse Jongdierendag en clubtentoonstelling kunnen blijven organiseren."

"Hierover gesproken is het zo, dat we weer terug kunnen zien op een zeer geslaagde kleindierenshow op 5 en 6 november in zaal OEV1. De knuffelhoek was weer erg populair bij de kinderen en niet te vergeten de jonge kuikens van Rob van Loon. Ook het gewicht raden van een dwergkonijn viel in de smaak. Het konijn woog 1152 gram. Twee personen zaten er het dichts bij, zij hadden 1150 gram geraden. Na loting ging de cadeaubon naar Th.Janssen uit Millingen. Tot slot nog de prijswinnaars van de clubshow: het mooiste konijn had dit jaar Thijs Wijnhoven uit Groesbeek met een Marburger Feh, de mooiste hoender was van Aloys te Dorsthorst uit Kekerdom te weten een Fries hoen roodpel en de prijs voor de mooiste dwerghoender ging naar Henk Awater met een Noord-Hollands hoen kriel. Jan Schuurman uit Millingen had de mooiste van de kleine rassen, een Hollander zwart en Henk Awater de mooiste van de dwergrassen, een Nederlandse Hangoordwerg konijngrijs. De vereniging is alle publiek, sponsoren en begunstigers dankbaar voor hun bijdrage in welke vorm dan ook.
Voor nadere info over onze vereniging of over de verloting kan men secretaris W. Reijmers bellen via 06 651595325."

Uitgelicht

Digitale krant