Afbeelding

Nieuwe voorzitter Inloophuis Groesbeek

Algemeen

Foto: Jan Norp

GROESBEEK - Op 11 januari is tijdens de nieuwjaarsborrel van het Inloophuis Groesbeek Johanna Mersch geïnstalleerd als voorzitter.

Mevrouw Mersch was al lid van het bestuur en volgt Johan den Dekker op, die na een kort ziekbed op 19 oktober is overleden. Vanaf september heeft Jos Perenboom als interim opgetreden. Hij heeft tijdens de bijenkomst met een speelgoedhamertje het voorzitterschap overgedragen aan mevrouw Mersch. Het Inloophuis is een aanvullende niet-medische ondersteuning van mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met kanker en is gevestigd in De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek.

De nieuwjaarsbijeenkomst werd door een groot aantal bezoekers en vrijwilligers bijgewoond. Het werd een gezellige bijeenkomst met een hapje en een drankje, maar ook met een serieuze ondertoon, omdat werd stilgestaan bij het overlijden van voorzitter Johan den Dekker, die met enthousiasme en veel plannen aan zijn taak was begonnen. Zijn plannen zullen door het bestuur onder leiding van de nieuwe voorzitter worden uitgewerkt. Tijdens de bijeenkomst is ook afscheid genomen van enkele vrijwilligers. Het Inloophuis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers als gastvrouw of gastheer, voor organisatorische taken en als bestuurslid. Informatie staat op www.inloophuisgroesbeek.nl.

Uitgelicht

Digitale krant