Gelijkspel Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Groesbeekse Boys en Trekvogels namen het afgelopen zondag op sportpark Breedeweg tegen elkaar op. Het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel. Zoals de uitslag al doet vermoeden zagen de toeschouwers een leuke wedstrijd waarin beide teams niet veel voor elkaar onder deden. Ondanks de puntendeling maken beide teams nog aanspraak op de derde plaats van de ranglijst.

Na een half uur voetballen opende Sander Bisseling namens de gastheren de score. Hij kopte een indraaiende vrije trap van Sil Eikholt binnen. Op slag van rust brachten de Nijmegenaren de score weer in evenwicht. Tom Buiting schoot een vrije trap op fraaie wijze in de verre hoek boven Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch.

Direct na de hervatting van de tweede helft kwam Trekvogels op een 1-2 voorsprong. Brian Janssen werkte bij de eerste paal een voorzet vanaf de rechter zijde binnen. Spits Dave Kleijnen werd in het verloop van de wedstrijd door Trekvogels doelman Mitch van de Dobbelsteen binnen de 16 meter lijnen gevloerd en scoorde zelf de toegekende strafschop. Dezelfde Dave Kleijnen was kort daarop ook de maker van de 3-2. Een kwartier voor het eindsignaal werd de 3-3 eindstand door opnieuw Brian Janssen op het scorebord gezet. Ook hij was met een fraaie vrije trap trefzeker. In het restant van de wedstrijd waren er nog grote kansen voor Dave Kleijnen en Maarten van de Burg.

Zondag 30 april staat voor Groesbeekse Boys een zware tegenstander op het programma. Het team van trainer Camiel Jager gaat dan op bezoek bij koploper Union. De wedstrijd in Malden begint om 14.30 uur.