Heropening dierenweide in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – De dierenweide aan de Kerkstraat / Houtlaan in Groesbeek wordt donderdagmiddag 17 augustus om 16.00 uur feestelijk heropend. Kinderen, ouders, grootouders, dierenliefhebbers en overige geïnteresseerden zijn welkom om dit dierenfeest mee te maken.

Alle dieren zullen op die donderdag weer aanwezig zijn en tijdens de openingshandeling zullen de deuren van hun onderkomen open gaan en kunnen zij kennis maken met hun nieuwe weide, die er zijn mag. Wethouder Thijssen van de gemeente Berg en Dal zal alle vrijwilligers en overige betrokkenen in het zonnetje zetten. Voor de aanwezige kinderen is er een leuke en gepaste rol weggelegd, maar dat is een verrassing. Daarnaast ontvangen de kinderen nog wat lekkers.

In de afgelopen maanden zijn er verscheidene verbeteringen aangebracht zoals een nieuw dierenverblijf met een verblijfsruimte voor vrijwilligers, een nieuwe vijver gecreëerd, enkele buitenverblijven voor de dieren en nieuwe banken met rugleuningen. Verder is het hekwerk hersteld en aangepast, spotjes in bomen aangebracht en er is een geheel nieuwe grasmat aangelegd.

Uitgelicht

Digitale krant