Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Jan Peters)
(foto: Jan Peters)

Huldiging jubilarissen bij De Treffers

GROESBEEK – Tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst bij De Treffers werden liefst 29 jubilarissen in het zonnetje gezet door voorzitter Bert Janssen.

Het zouden eigenlijk dertig jubilarissen zijn, maar een van de leden die liefst de vereniging 75 jaar trouw was gebleven, te weten Frans van Doorn is onlangs overleden. Hiervoor werd door alle aanwezigen enige tijd stilte in acht genomen. 24 jubilarissen -vijf hadden om diverse reden afgezegd- aanwezig met familieleden werden allen persoonlijk toegesproken door de voorzitter Bert Janssen.

Voordat hij met de huldiging begon werd nog even teruggeblikt op het 100-jarig bestaan, dat afgelopen jaar groots gevierd werd. Voor alle aanwezigen had de supportersvereniging 'Samen Met De Treffers' een sleutelhanger met het logo van De Treffers. De leden die De Treffers al jaren trouw waren gebleven waren: 75 jaar 1 lid, 70 jaar 3 leden, 60 jaar 4 leden, 50 jaar 7 leden, 40 jaar 3 leden en 25 jaar 11 leden. Allen kregen een verenigingsspeld vergezeld van een boeket bloemen. De leden die De Treffers het langst trouw waren gebleven, mochten ook een standaard en oorkonde in ontvangst nemen. Om 16.00 uur volgde de nieuwjaarsinstuif waar vele leden acte de présence gaven.

Meer berichten