Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)
De Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen) (Foto: PKN Heumen)

Protestantse gemeente Heumen

HEUMEN - Vanwege de coronamaatregelen mogen er een beperkt aantal mensen op 1,5 meter in de kerk aanwezig zijn. De vieringen beginnen om 10.00 uur in de Joriskerk in Heumen.

Aanwezigen worden in drie groepen verdeeld op alfabetische volgorde van achternamen. Zo kan iedereen eenmaal per drie weken naar de kerk en beide andere diensten online volgen. Er is geen kindernevendienst en koffiedrinken.

Zondag 5 juli

Voorganger is dhr. J. Velema. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters I t/m R. De eerste collecte is voor Stichting de Vrolijkheid.

Zondag 12 juli

Voorganger is ds. A.J.E. Claessens uit Horst (Lb). We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters S t/m Z. De eerste collecte is voor Stichting de Vrolijkheid.

Als u een dienst wilt bijwonen, stuur dan een mail naar scriba@pknheumen.nl. Als u diensten terug zou willen kijken, stuur dan een mail naar voornoemd mailadres.

Op 16 juli is er een ledenvergadering in verband met het beroepen van een nieuwe predikant. We beginnen om 20.00 uur en om 21.00 uur met telkens maximaal 50 aanwezigen in verenigingsgebouw “Terp” in Heumen. U kunt zich aanmelden via de scriba. Meer informatie vindt u op de website.

Meer berichten