Sterrenavond schittert opnieuw in Overasselt op Koningsdag

Algemeen

OVERASSELT - Op Koningsdag zal Overasselt weer bruisen van muzikale klanken en gezelligheid, dankzij het jaarlijkse optreden van Bigband 6611, dit jaar zowel op het dorpsplein als in de Zon. 

Vanaf 10.00 uur zal het dorpsplein van Overasselt worden gevuld met de levendige klanken van Bigband 6611, waar natuurlijk het Nederlands volkslied niet zal ontbreken. Geniet ondertussen van een heerlijk kopje koffie of thee, vergezeld door een smakelijke tompouce verzorgd door KNA. 

Maar dat is nog niet alles! Ook ‘s avonds is er volop vertier in Overasselt met de terugkeer van de Sterrenavond, die plaatsvindt in De Zon en begint om 20.00 uur. Deze Sterrenavond is terug van weggeweest en belooft een magische avond vol muziek, plezier en gezelligheid, met optredens van Koor Engsele, Simone, Randy en Frans, en niet te vergeten de twee Motten in de oude jas, allemaal onder begeleiding van Bigband 6611.

De Sterrenavond is gratis toegankelijk en vindt plaats in De Zon. Koningsdag 2024 in Overasselt belooft een dag vol bloeiende bigbandmuziek en vermaak te worden, die je niet snel zult vergeten!

Uitgelicht

Digitale krant