Cycletime, voor laagdrempelig fietsen in sportieve sfeer door de prachtige omgeving van Nijmegen. (foto: Cycletime)
Cycletime, voor laagdrempelig fietsen in sportieve sfeer door de prachtige omgeving van Nijmegen. (foto: Cycletime) Foto: Cycletime

Fietsclub Cycletime op eigen benen

Algemeen

REGIO - Fietsclub Cycletime op eigen benen.Het zou beter zijn om te spreken over Fietsen op eigen wielen.  Fietsvereniging Cycletime is 30 jaar geleden ontstaan vanuit fietsende Philips (later NXP) werknemers. Omdat de club al langere tijd openstaat voor race/MTB/Gravel-liefhebbers buiten NXP is besloten tot verzelfstandiging van de club.  

Op de foto’s van de website www.cycletime.nl zijn de gesponsorde shirts nog goed zichtbaar. In toekomst gaat dit logo verdwijnen.  
Cycletime richt zich op de actieve fietser, die van afwisselende routes houdt en graag op een veilige manier met gelijkgestemden (qua afstand en snelheid) samen wil rijden. Uit ervaring weten we dat samen rijden gezellig is, waarbij je ‘ongemerkt’ een verbeterde fietsconditie opdoet en gemakkelijker grotere afstanden kunt afleggen.

“We willen onze enthousiaste fietsclub uitbreiden. Ben je het beu om alleen tegen de wind in te fietsen en wil je graag langere afstanden rijden en je fietsconditie verbeteren, neem dan vrijblijvend contact op via info@cycletime.nl. Wij plannen een aantal mooie introductieritten met je in en zorgen dat je hierbij veilig met ons meerijdt.” 

Uitgelicht

Digitale krant