Logo gemeentenieuwsonline.nl
Groepsfoto deelnemers (foto: Hans Driessen)
Groepsfoto deelnemers (foto: Hans Driessen)

Team Federer wint Podotherapie René Driessen Goede Doelen toernooi

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - Tennisvereniging PIT in Millingen aan de Rijn organiseerde vrijdagavond 6 en zaterdag 7 juli het straten/wijkentoernooi op het tennisterrein in Millingen.

Zowel leden, individuele tennissers/sters als gecombineerd met mensen, die het tennis eens willen proberen, konden tegen elkaar of met een team uit de straat/wijk tegen elkaar tennissen. De inleg van de deelnemers aan het tweedaags tennistoernooi en van de bootcamp op vrijdagavond gaan naar het goede doel. Voor dit jaar is door de organisatie gekozen voor het Ziekencomité in Millingen aan de Rijn en de NAH-groep (Niet-Aangeboren Hersenletsel) Millingen en omgeving.

Vrijdagavond 6 juli gaf Jesse van Deelen van Van Deelen Sports een bootcamp op het terrein van PIT. Er werd tegen elkaar, individueel of dubbel, getennist, in vier wedstrijdrondes van elk dertig minuten. Een team was vijf personen. Zaterdagmiddag 7 juli om 16.00 uur werd het tennistoernooi afgesloten en de punten opgeteld door Robért Kuster. Door Alex Janssen van de organisatie werd aan het winnende team vijf flessen wijn uitgereikt. Team Federer is Kampioen geworden en Team Bjorn Borg was een hele goede twwede.

Dit tennistoernooi werd mogelijk gemaakt door Podotherapie René Driessen, die zelf helaas niet aanwezig kon zijn. De trend is gezet. De organisatie gaat ervoor om er een jaarlijks tweedaags tennisevenement van te maken en is iedereen dankbaar: alle tennissers, alle teams, barmedewerkers en vrijwilligers, die meegewerkt hebben aan deze twee prachtige tennisavonden. De organisatie straten- en wijkentoernooi PIT bestaat uit Alex Janssen, Jesse van Deelen, Loek Huisman.

Meer berichten