Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Peter Laarakker (Visual Photo Design)
Foto: Peter Laarakker (Visual Photo Design) (Foto: )

Grote fabrieksverkoop bij Meubelfabriek Vroom 50 tot 70 procent korting op alle showroommodellen

  Zakelijk

HEUMEN – Meubelfabriek Vroom is bijna 50 jaar actief op de meubelmarkt met het label Vidato. Een uitgebreide collectie zitmeubelen, bankstellen, fauteuils, relaxfauteuils en hockers, die voor een deel te typeren zijn als tijdloos en een beperkt deel als klassiek. Kenmerkend zijn de goede kwaliteit en het goede zitcomfort! Deze meubels vinden al tientallen jaren via een dealernetwerk de eindgebruiker. Sinds medio 2018 is er een nieuwe collectie toegevoegd onder de naam Britt Kit. Dit betreft een moderne lijn zitmeubelen.

Daarnaast zijn zij bijna 10 jaar met Differenti actief in de projecten markt.
Soft-seating maatwerk meubilair voor de zorg, projecten (zoals scholen, gemeentehuis en horeca) en maritieme sector.
Differenti produceert maatwerk projectmeubilair voor de interieurbouw in binnen- en buitenland. De opdrachten kunnen bestaan uit alleen de stoffering, maar ook het maken van gehele elementen inclusief romp. Een grote diversiteit aan producten wordt dagelijks verwerkt. Om al deze meubelen te kunnen produceren werken zij inmiddels met circa vijftig vakmensen, veelal uit de regio, elke dag weer aan.


Fabrieksverkoop:
Van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus van 09:00 tot 17:00 uur is er een showroomuitverkoop speciaal voor particulieren.
De showroom wordt vernieuwd en de aanwezige modellen worden verkocht.
Doordat u rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt zonder kostbare tussenschakels ontvangt u
kortingen vanaf 50 tot wel 70 procent op zitmeubelen, bankstellen, fauteuils, relaxfauteuils en hockers. Dit een unieke kans voor u als consument om kwaliteitsmeubelen te kopen tegen zeer scherpe prijzen.

Meubelfabriek Vroom B.V, Bolder 5, 6582 BZ, Heumen, 024 358 2719
Meer informatie kunt u vinden op: www.mfvroom.nl

Meer berichten