André Brouwer wordt in het zonnetje gezet

Algemeen

GROESBEEK - Op vrijdag 5 april is het de eerste vrijdag van de maand en is er traditioneel weer een eucharistieviering om 19.00 uur in de Karl-Leisner-Mariëndaalkapel. De activiteiten rond de kapel kunnen weer doorgaan.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Aloys van Velthoven weer voorgaan en dat vindt de werkgroep rond de kapel fantastisch. Aan het begin van de viering zal stil worden gestaan bij het feit dat André Brouwer, bijgestaan door de Kringloop Groesbeek, jarenlang door financiële ondersteuning ervoor gezorgd heeft dat er op de zaterdagavonden een eucharistieviering kon zijn voor de bewoners van Mariëndaal en de directe omgeving. Ook konden daardoor pianorecitals, concerten, repetities, rondleidingen et cetera plaatsvinden. De werkgroep wil hem daarvoor hartelijk danken. 

De liederen in de viering zullen worden begeleid door Lisette Cillessen. Martijn Pouwelsen is de medevoorganger en Louise Wijninga verzorgt de lezing en de voorbeden. De viering wordt altijd besloten met de sacramentele zegen. Natuurlijk is er na afloop weer koffie en thee met iets lekkers erbij. Wees welkom!

Uitgelicht

Digitale krant