Nijmeegs Mannenkoor On Tour

Algemeen

BERG EN DAL - Nijmeegs Mannenkoor on tour, dit keer in de kerk in Berg en Dal. Iedereen is welkom op maandag 29 augustus vanaf 19.30 uur. De locatie van de repetitie is de OLV voorheen H. Hart kerk, Oude Kleefsebaan123 in Berg en Dal.

"Wij gaan die avond dus repeteren bij u in de buurt. Kom luisteren en genieten van de mooie koorklank van het mannenkoor. Gratis entree. Vanaf woensdag 14 september (’s avonds) zal het muziektheaterstuk 'Oud Nieuw Via Versa' worden uitgevoerd door het koor en in samenwerking met professionals. De locatie is de Stevenskerk te Nijmegen. De organisatie is in handen van Theater De Plaats, www.theaterdeplaats.nl. Vanavond wordt het muziektheater gerepeteerd. Daarnaast worden liederen gerepeteerd die gezongen worden tijdens de Nijmegen Scratch 2016 (acht oktober, De Vereeniging), www.nijmegenscratch.eu."                                                        

De muzikale leiding is in handen van de dirigent Dion Ritten. Projectzangers voor de kerstconcerten welkom! Een projectzanger is een (on-)geoefende zanger, die zich gedurende een korte tijd (7 à 9 repetities) aansluit om te repeteren voor deze concertserie. Op 29 augustus is Ferdy Kokke aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Kijk ook op www.nijmeegsmannenkoor.nl.

Uitgelicht

Digitale krant