Algemeen

47 maal te hard in Groesbeek

GROESBEEK – Bij twee radarsnelheidscontroles in Groesbeek zijn in totaal 47 hardrijders betrapt. De controles vonden plaats op de Breedeweg en op de Wylerbaan.

Op de Breedeweg werd maandagmiddag gecontroleerd van 16.15 tot 18.00 uur. Daar passeerden tussen dat tijdstip in totaal 1492 voertuigen de radarcontrole; 28 gingen de fout in. Op de Wylerbaan werd dinsdagmiddag gecontroleerd van 15.30 tot 18.00 uur. Daar passeerden 450 voertuigen de radarcontrole. Van hen gingen er 19 te hard. Alle 47 hardrijders kunnen binnenkort een acceptgirokaart in de brievenbus verwachten.

Intensief toezicht politie in winkelcentrum Bellevue

GROESBEEK – De afgelopen drie weken heeft de politie intensief toezicht gehouden in winkelcentrum Bellevue om de overlast - die werd veroorzaakt door de jeugd - een halt toe te roepen.

In samenwerking met de winkeliers van winkelcentrum Bellevue en de gemeente Berg en Dal (die diverse borden hebben geplaatst) heeft de politie al diverse processen-verbaal uitgedeeld. De wijkagent laat desgevraagd weten dat verscherpt toezicht zal doorgaan totdat de overlast en ongehoord gedrag van de jeugd tot het verleden behoren. Het verbaliserend optreden van de politie zal dus worden voortgezet.

Vreedenhoff zoekt ex-medewerkers

REGIO - Drie huidige en twee ex-medewerkers van verzorgingshuis Vreedenhoff in Arnhem hebben het initiatief genomen een reünie te organiseren.

Deze vindt plaats op zaterdag 18 november 2017 van 14.00 tot 18.30 uur in de kerkzaal van Vreedenhoff. Zij zijn op zoek naar ex-medewerkers die in de periode van 1975 tot 2010 op Vreedenhoff hebben gewerkt. Aanmelden kan via reunievreedenhoff@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant