Met kanker of een andere ernstige ziekte sta je niet alleen

Algemeen

GROESBEEK - Het Inloophuis Groesbeek is een ontmoetingsplek voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben (gehad) met kanker of een andere ernstige ziekte.

"Vaak kunt u in uw omgeving uw verhaal kwijt, maar soms is het ook fijn om juist even van gedachten te wisselen met mensen die u nog niet kennen. Iedereen uit de gemeente Berg en Dal en wijde omgeving die behoefte heeft aan informatie, activiteiten, ontspanning en contact met mensen die (uit eigen ervaring) weten wat een enorme impact een ernstige ziekte kan hebben, is welkom. Alles kan, niets hoeft. We weten dat het niet makkelijk is om de eerste keer ‘zomaar’ even over onze drempel te stappen, maar eenmaal binnen in onze ‘tweede huiskamer’ zult u (h)erkenning en fijne contacten vinden.

Ook in december heten wij u welkom voor een gezellig samenzijn, (creatieve) activiteit, themabijeenkomst, voetreflexmassage, wandeling, ontspanning en meditatie of om zomaar even een kopje koffie of thee te drinken en een praatje te maken of juist even niet met ziek zijn bezig te zijn. Kijk op onze website voor alle activiteiten (voor een aantal activiteiten dient u zich vooraf aan te melden) of kom gewoon naar ons toe. Wij heten u welkom op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11.00 en 16.00 uur bij Inloophuis Groesbeek, De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek; 024 6756071, www.inloophuisgroesbeek.nl." Het Inloophuis Groesbeek is gesloten van 23 december tot en met 9 januari.

Uitgelicht

Digitale krant