Eerste Leuthse Pubquiz

Algemeen

LEUTH - Op zaterdag 4 februari zal de eerste Leuthse Pubquiz worden gehouden. Een pubquiz is een uit Engeland overgewaaid fenomeen dat allang niet meer allen in pubs gespeeld wordt.

Tijdens een pubquiz worden er in teamverband 80 vragen beantwoord en de kennis van 8 verschillende categorieën getoetst. Hilarisch, muzikaal, sportieve, algemene vragen komen allemaal voorbij, met waarschijnlijk veel 'oh jaaaa'-momentjes, na afloop...

De pubquiz speel je samen met vrienden, kennissen, buurt of sportmaten. Het door jullie samengesteld quizteam moet uit minimaal 5 en maximaal 8 personen bestaan. Stel een quizteam samen dat van alle markten thuis is en ga tijdens een gezellige avond de uitdaging aan met andere teams. Lijkt het je leuk om mee te doen met deze pubquiz, geef je dan op per mail: leuthsepubquiz@gmail.com Entree is gratis maar deelname is 3.50 euro per persoon.

Wees op tijd aanwezig en bemachtig een goede plek. Hoeken of muurtafels zijn het meest geliefd voor het afschermen van je antwoorden... Maar op tijd zijn biedt ook ruimte om alvast een biertje te drinken met je vrienden en je zelfvertrouwen een boost te geven. De Leuthse Pubquiz begint om 20.30 uur; de zaal is al open vanaf 19.30 uur.

Mocht er dan toch één team beter zijn, dan is de avond alsnog geslaagd en geld: verliezen met vrienden, is beter dan winnen in je eentje...

Uitgelicht

Digitale krant