Afbeelding

KBO Beek is er ook in de zomer

Algemeen

Foto: René Hendriks

BEEK - Speciaal voor de senioren van de KBO die niet met vakantie zijn, organiseert KBO in augustus een halve dagtocht, zodat men er ook even tussenuit kan.

Er gefietst wordt iedere maandag, men dus gewoon de conditie op niveau kan houden in deze gezellige ochtend ronde, waarin er ook gestopt wordt voor een kopje koffie. Op de laatste vrijdag van de maand er een grote fietstocht is, er natuurlijk gestopt wordt om te lunchen en om af en toe is van vocht tot u te nemen, deze ook in de zomermaanden goed bezocht wordt.

De foto's van René Hendriks, die ook mede-organisator is van de grote fietstocht komen deze keer van de tocht die ging naar de tuinen van Aerdt waar de leden de lunch tot zich namen. Om daar te arriveren moest er flink wat werk geleverd worden, de inspanningen waren het waard daar was iedereen het over eens. Als afsluiting van de gezellige dag werd er nog `n kopje koffie genuttigd bij ons Kulturhus.

De clubmiddag vindt op de donderdagmiddag ook in de zomer gewoon doorgaan in het Kulturhus. Op woensdagmiddag wordt er gebridged door de leden, die deze middagen er welkom zijn.

Er ook in de zomer vrijwillige ouderen adviseurs aanwezig zijn, de belangenbehartiging gewoon doorgaat. "Dit alles kunt u als senior uit de gemeente ook meemaken: 20 euro overmaken en u bent een heel kalender jaar lid van de seniorenvereniging die het gehele jaar voor u aanwezig is, heeft u nog vragen? Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, beantwoordt graag uw vragen. Email: tessersenior@hotmail.nl."

Uitgelicht

Digitale krant