De Treffers verliest na desastreus begin

GROESBEEK - In en tegen Barendrecht verloor De Treffers met 3-0. Van de vier nieuwkomers speelde Boy van de Beek en Cendrino Misidjan in de basis. Niels Wouters en Niek Versteegen begonnen op de bank. De eerste helft was een slappe hap pas in de tweede helft konden de mannen van Anton Janssen de rug pas rechten, dit was echter te laat.

Binnen vijf minuten stand er op sportpark De Bongerd al een 2-0. In de vierde minuut scoorde Christiaan Dabaghian de openingstreffer. Na een pass van Bas Mourits kon hij geheel vrij opstomen richting Niels Kornelis en hij faalde niet. Voordat de veel opgekomen rood-zwarte supporters met hun ogen konden knipperen, lag de tweede al in het spreekwoordelijke mandje. Ditmaal kon aanvoerder Joey Jongman (volgend seizoen actief bij Katwijk) een voorzet geven en was Ramy Salem het eindstation. In geheel vrijstaande positie kon hij de bal achter Niels koppen. Coen Maertzdorf was nog het dichtst bij de aansluitingstreffer in de eerste helft. Zijwaarts van de goal kopte hij de bal op het dak van het doel. De tweede helft begonnen beide teams ongewijzigd aan de tweede helft. Dit veranderde in de 53e minuut. Toen verliet Tom Beissel het veld voor Eef van Riel. Vanaf dat moment kropen de mannen van Anton uit hun schulp. Er werd druk naar voren gezet en men wist elkaar beter te vinden. Dit resulteerde in de 56e minuut in de aansluitingstreffer. Een corner van Boy van de Beek werd prima binnengekopt door Pim Balkestein. Helaas had arbiter Puts iets in deze actie gezien waardoor de treffer geannuleerd werd. Dit met hoongelach (van beide supporterskampen) tot gevolg. Enfin, de marge was nog steeds twee. Hierna maakte Niels Wouters zijn officiële debuut in het rood-zwarte tricot. Hij verving de onzichtbare Cedric Badjeck.

Barendrecht maakte zeven minuten voor tijd de 3-0. Volgende week zaterdag om 18.00 uur spelen we thuis tegen titelkandidaat Kozakken Boys. Als dat geen mooie wedstrijd is om deze wedstrijd te vergeten.