DVSG knokt zich knap terug

GROESBEEK - DVSG start met bijna het zelfde elftal als vorige week. Er zijn geen aanpassingen gedaan en er wordt op de vertrouwde manier gespeeld. Dit levert beide teams het eerste half uur wat kansjes op, maar pas in de 35e min wordt de score geopend. Een vrije trap van SCP belandt in de bovenhoek van het doel van DVSG en zet SCP op een 1-0 voorsprong.

Na rust gaat het spelbeeld op gelijke voet verder. Wel mogelijkheden, maar geen echte doelrijpe kansen. In de 62e min is het Sem Kamps die in een rommelige situatie de bal binnen schiet en DVSG op gelijke hoogte brengt. DVSG put hier vertrouwen uit en speelt iets meer vooruit. Het is bijzonder zuur dat een uittrap van de keeper, voorin verlengt wordt en dat de spits de bal over de ver voor zijn doel staande keeper schiet en SCP op 2-1 zet. Met nog een kleine 10 min te gaan lijkt dit een bijna onmogelijke taak. Toch lukt het DVSG om wederom uit een rommelige situatie in de 16 meter de bal binnen te schieten. Met nog een paar minuten te gaan staat het 2-2 gelijk.

Ondanks aandringen van beide teams blijft het bij deze terechte eindstand. Knap van het team van DVSG om 2 maal vanuit en achterstand weer teug te komen in de wedstrijd. Dat geeft weer vertrouwen voor volgende week thuis tegen AVIOS/DBV.